Velkommen til Stensparken

Fysikalske Senter

Osteopat Mina Sophie Nakkim og kiropraktor Fabian Lalim utgjør et dynamisk team ved senteret, dedikert til utredning, diagnostisering, behandling og rehabilitering.

Ved å logge på Helse Norge kan du bestille og endre time, fornye resepter og sende inn skriv til legen. 

Skal du avbestille timen din, må du sende en melding til resepsjonen i Helsenorge. Dette må skje 24t før planlagt time. Hvis ikke får du faktura som «ikke møtt».

Fysikalske Senter

Osteopat Mina Sophie Nakkim og kiropraktor Fabian Lalim utgjør et dynamisk team ved senteret, dedikert til utredning, diagnostisering, behandling og rehabilitering. Deres kollektive ekspertise spenner over et bredt spekter av lidelser innenfor nervesystemet, muskel-skjelettsystemet og vaskulære problemer.

Det som gjør deres tilnærming unik er den omfattende metodikken de benytter. Den inkluderer bløtvevsteknikker, behandling av triggerpunkter, artikulasjon, manuell justering av ledd, samt MyoFascial Akustisk Kompresjonsterapi veiledet med ultralyd. Denne integrerte tilnærmingen muliggjør en helhetlig behandling som tar sikte på å adressere både symptomer og underliggende årsaker til lidelsene.

Gjennom et samarbeidende og holistisk perspektiv gir Nakkim og Lalim pasientene sine en skreddersydd tilnærming til helse og velvære. Deres fokus på å kombinere moderne teknologi med tradisjonelle behandlingsmetoder sikrer at pasientene får den beste mulige omsorgen og støtten på veien mot bedring og gjenoppretting.

I første møte med en pasient, er det viktig for oss å forstå helheten av sykdomsbilde og pasientenes livssituasjon. Dette blir gjort gjennom en god dialog og samtale på førstegangs konsultasjonen. Sammenmed pasienten kartlegger vi deres helhets-tilstand, samt andre faktorer og historikk som kan påvirke sykdomsbilde og prognose.

Når årsaken(e) til situasjonen er kartlagt og identifisert legger vi en plan for behandling, samtidig som vi setter mål for hva vi vil og kan oppnå gjennom behandlingsprosessen. Det er viktig at pasienten skjønner at det er det vi gjør hjemme og i hverdagen mellom behandlingen som påvirker deres egen progresjon og sykdomsbilde.

PiezoWave2

PiezoWave2 bruker høy-energetisk akustiske bølger for å stimulere healing-prosessen i skadet vev. Disse akustiske bølgene genereres av en maskin og leveres til det målrettede området av kroppen.

Dette blir i mange tilfeller guidet med Ultralyd for å fokusere behandlingen til rett dybde for maksimal effekt. Pasienten kan oppleve mildt ubehag under behandlingen, men som regel minimalt med bivirkninger.

Man kan returnere til vanlig aktivitet etter behandlingen da det ikke etterlater vevet skadet som ved tradisjonell trykkbølge behandling.

MyoFascial

MyoFascial Akustisk Kompresjons Terapi er en behandlingsmetode som kombinerer prinsippene for MyoFascial terapi og akustisk bølgeterapi for å behandle muskoskeletale lidelser og muskelsmerter i bevegelsesapparatet.

Denne terapiformen kan spesielt nyttig for å løse MyoFasciale triggerpunkter og muskelspenninger.

Fabser metoden

Det som gjør deres tilnærming unik er den omfattende metodikken de benytter, FabSer Metoden. Den inkluderer bløtvevsteknikker, behandling av triggerpunkter, artikulasjon, manuell justering av ledd, samt MyoFascial Akustisk Kompresjonsterapi veiledet med ultralyd. Denne integrerte tilnærmingen muliggjør en helhetlig behandling som tar sikte på å adressere både symptomer og underliggende årsaker til lidelsene.

Kontakt oss gjerne enten i resepsjonen eller via telefon hvis du har spørsmål eller ønsker å avtale en konsultasjon. Vi ser frem til å ønske deg velkommen og veilede deg videre på din reise.

Her finner du Fabser Helse på Instagram 

Kontaktinformasjon

Stensparken Medisinske SenterThereses gate 35 B,0354 OSLOTlf: 23 33 35 80

Åpningstider

Mandag 08.00 – 16.00
Tirsdag 08.00 – 16.00
Onsdag 08.00 – 16.00
Torsdag 08.00 – 16.00
Fredag 08.00 – 15.30

 

Telefontid

Mandag 08.00 – 11.00 og 13.00 – 15.00
Tirsdag 08.00 – 11.00 og 13.00 – 15.00
Onsdag 08.00 – 11.00 og 13.00 – 15.00
Torsdag 08.00 – 11.00 og 13.00 – 15.00
Fredag 08.00 – 11.00 og 13.00 – 14.00

 

Åpningstider – Lab

Fra 08:30-11:00 og 12:30-14:30 (14:00 på fredager)

Fabian Lalim

Fabian Lalim

Kiropraktor

Mina Sophie Nakkim

Mina Sophie Nakkim

Osteopat