Praktisk info

Resepsjonen er åpen daglig fra kl. 08.00 til 16.00 (fredag 15.30). Laboratoriet er åpen daglig fra kl. 08.30 til 14.30. (Stengt mellom 11.30-12.30) Man trenger ikke melde seg i resepsjonen når du skal på time, med mindre du er forsinket. Ønsker du fastlege ved vårt senter? Logg deg inn på helsenorge.no og bytt fastlege der.

En e-konsultasjon er gjennomføringen av en legetime gjennom digitale kanaler. Dette gjør man ved å logge seg inn med BankID på mobil eller kodebrikke i HelseNorge. Det vil være en situasjon hvor du får helsehjelp, og som kan erstatte og/eller supplere en fysisk legetime. Pasient blir belastet med vanlig egenandel og fakturagebyr for denne tjenesten. Egenandel for e-konsultasjon er 151,- for allmennlege og 201,- for spesialist. Tjenesten skal ikke brukes til øyeblikkelig hjelp og akuttsituasjoner. Ved nyoppstått sykdom/lidelse må man komme inn på fysisk legetime. Fastlegen eller legevikar, skal normalt besvare pasientens henvendelse innen 5 arbeidsdager. Vi har ikke videokonsultasjoner men i visse tilfeller kan man få en telefonkonsultasjon. 

HELSE NORGE / E-PORTAL

Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Derfor er det tilrettelagt for online bestilling på Helsenorge .

Her kan du bestille:

-       Resept fornyelse. Dette gjelder alle fastleger.

-       Timebestilling. Ingen tilgang til å bestille time selv pr dags dato, opprett e-konsultasjon.

-       E-konsultasjon direkte med legen. Dette gjelder alle fastleger. Denne tjenesten er som regel stengt når din lege ikke er på jobb. 

Vi minner om at det i enkelte tilfeller dessverre kan være lang ventetid på telefonen. Skal du bestille resepter eller timer til din lege, kan du gjøre dette elektronisk via HelseNorge.

 VIKARER

Lege Rikke Raftemo har vikar 20 %, på onsdager. Fra 1.9.2020 vil Christian Edward Berli vikariere onsdager for Raftemo. 

Lege Morten Sortebogen har vikar 30 %, mandag før lunsj og fredager. Fra 1.9.2020 vil Christian Edward Berli vikariere disse dagene for Sortebogen. 

Lege Eleonora Brodwall har vikar Sjur Aunmo, når hun ikke kan jobbe.

TIMEBESTILLING

For hastetimer samme dag kan man ringe kl 0800 og få time senere på dagen. Det er mange som ringer så dette kan ikke garanteres.

For bestilling av time kan man logge inn på Helse Norge “Din side”.

Det er under covid-19 pandemien stengt for alle leger å booke time elektronisk.

AKUPUNKTØR

Vårt senter tilbyr behandlinger innen akupunktur.

Fride Møller er utdannet akupunktør fra International College of Oriental Medicine, East Grinstead, England. Hun har i tillegg videreutdanning i behandling av barn fra England.

“Det som er viktig for meg når du som pasient presenterer dine symptomer og plager er å finne den underliggende årsaken til disse plagene i henhold til Tradisjonell Kinesisk Medisin teori. Dette skjer gjennom en grundig utspørring av din sykehistorie og allmenntilstand, og bruk av tunge- og puls diagnostikk. Når diagnosen er stilt velger jeg spesifikke akupunkturpunkter som nåles, og som står i ca. 20 minutter. En viktig del av behandlingen er også råd og veiledning jeg gir i forhold til de symptomer og plager du har”.

Kontakt info: Resepsjon: 23 33 35 80 / fridemoller@gmail.com.

Priser:

Førstegangskonsultasjon: 600,- / Videre behandling: 400,- / Barn og ungdom: 350,-